NOVO!!! Hitro in enostavno HAG testiranje

ON-LINE hitro testiranje na koronavirus COVID-19

Za posameznike - fizične osebe, študente, športna in druga društva, ustanove in podjetja smo pripravili ON-LINE hitre antigenske teste za novi koronavirus SARS CoV-2 (COVID-19).   Po opravljenem testiranju boste po mailu prejeli potrjene rezultate testiranja  za prehod meje ali druge posebne namene (uporaba javnega prevoza, vstop v trgovske centre, obisk zdravnika itd....)

1. Naročilo HAG hitrih testov

Izbrerite način plačila za dobavo HAG testov :
PLAČILO PO PREDRAČUNU/POVZETJU
PLAČILO S KREDITNO KARTICO
Vsi HAG kompleti, ki jih uporabljamo, so enostavni za uporabo ter imajo veljavne EU teste uporabnosti, ter so razvrščeni na listo odobrenih testov za potrebe prehajanja mej.

2. Naročilo analize rezultatov testiranja

obrazec za IZDAJO POTRDILA o Opravljenem HAG testiranju (SLO)

3.  Izdelava izvida o opravljenem testiranju

Pregled podatkov o opravljenem testiranju in izdelava izvida o opravljenem testiranju izvaja strokovno usposobljeno osebje raziskovalnega centra CRS, Klinične raziskave in storitve, Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana. Izvid o opravljenem testiranju prejmete v PDF obliki takoj po pregledu rezultatov testiranja na vaš e-mail naslov.
hitro on-line TEstiranjE
Hitri on-line antigenski testi za dokazovanje prisotnosti protiteles proti novemu koronavirusu SARS CoV-2 (COVID-19).
Naziv izvajalca testiranja:
CRS, Klinične raziskave in storitve d.o.o.
Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana
(stavba A, vhod A3 II. nadstropje)
Uradne ure izvajanja testiranja HAT:
Od 7:00 do 19:00 vsak dan tudi ob sobotah nedeljah in praznikih
Odgovorna oseba:
Tanja Turk, mag. pharm
Telefonska številka odgovorne osebe:
051/619-388, 031/883-093
Dodatna ponudba za podjetja:
1) Izdelava statističnega načrta za izvajanje hitrih testiranj
2) Priprava in izvedba testiranja, ki ga izvede za to strokovno usposobljeno osebje izvajalca
3) Izdelava razširjenega poročila z interpretacijo rezultatov  za ustanovo in NIJZ 
4) Analiza poročila ter predlog nadaljnih ukrepov
OPIS HITREGA ON-LINE TESTIRANJA

Komplete za testiranje lahko naročite  na naši spletni strani.  Plačilo kompleta izvedete po predračunu ali s plačilno kartico. V ceni kompleta je vključen tudi izvid. Komplete za testiranje boste prejeli po pošti, po predhodni najavi pa je možen prevzem kompletov tudi na sedežu podjetja. Ko boste potrebovali potrdilo, ozirom testiranje, odprete komplet ter opravite testiranje skladno z navodili, ki so priložena v kompletu. Vsi HAGT kompleti, ki jih uporabljamo, so enostavni za uporabo ter imajo opravljen EU teste uporabnosti (usability), ter so razvrščeni na listo odobrenih testov za potrebe prehajanja mej. Bodite pozorni na to, da po izvedbi testiranja na testno ploščico prilepite 8-mestno alfa-numerično kodo, ki je priložena vsakemu kompletu za testiranje.  Ko izvedete testiranje, naročite on-line izvid z uporabo pametnega telefona ter aplikacije, nakar boste na e-mail naslov, ki ste ga v aplikacijo vnesli, prejeli pisno potrdilo o rezultatu (izvidu). V kolikor ste testiranje opravili med delavnikom med 9. uro zjutraj in 15. uro zvečer boste izvid prejeli takoj, sicer pa v najkrajšem možnem času.  

NAMEN PRENOVLJENEGA POSTOPKA TESTIRANJA

Namen prenovljenega postopka je povečati dostopnost in enostavnost testiranja.Ker ima test omejeni rok veljavnosti, ga tako lahko naredite ob uri, ki vamnajbolj ustreza.

PRINCIP DELOVANJA
Negativni rezultati ne izključujejo okužbe s SARS-CoV-2 in se ne smejo uporabljati kot edina osnova za zdravljenje ali odločanje o vodenju pacienta. Negativne rezultate je potrebno obravnavati kot domnevne in jih potrditi z molekularnim testom, če je to potrebno. Negativne rezultate je potrebno upoštevati v kontekstu nedavne izpostavljenosti pacienta, anamneze in prisotnosti kliničnih znakov in simptomov, skladnih s COVID-19. COVID-19 antigenski hitri test (za nazofaringealni bris) je kvalitativnen membranski imunski test za detekcijo antigena SARS-CoV-2 pri ljudeh iz vzorca nazofaringealnega brisa, nazalnega brisa ali vzorca sline. Testno območje je prevlečeno s protitelesi proti SARS-CoV-2. Med izvajanjem testa vzorec reagira z delci, prevlečenimi s protitelesi proti SARS-CoV-2. Zmes nato s pomočjo kapilarnega vleka potuje po membrani in reagira s protitelesi protiSARS-CoV-2 v testnem območju. Če vzorec vsebuje antigene SARS-CoV-2, se bo kot rezultat v testnem območju pojavila barvna črtica. Če vzorec ne vsebuje antigenov SARS-CoV-2, vtestnem območju, barvna črta ne bo vidna, kar kaže na negativen rezultat. Pojav obarvane črte v kontrolnem območju služi kotkontrola in kaže, da je bil dodan ustrezen volumen vzorca in da je bila membrana dovolj prepojena.

Še naprej sledite priporočilom za varovanje zdravja!

Ekipa CRS d.o.o.